Trainingen & Workshops

Narcisme | Hooggevoeligheid

Februari

Durf te gaan met hooggevoeligheid (ALMERE)

29 februari | 10:00 - 15:30 | €125,- per persoon inclusief eten en drinken.

Meld je aan voor deze workshop

Sluit Menu

Informatie workshop Hooggevoeligheid

Tijdens deze workshop kijken we samen naar wie jij bent als hooggevoelig mens en waar je tegenaan loopt. Daarbij besteden we ook aandacht aan je diepere overtuigingen.

Deelnemers geven aan dat meer kennis over het onderwerp en het delen met gelijkgestemden, veel inzichten geeft en een stap in de goede richting is meer te kunnen leven wie ze werkelijk zijn.

Deze dag maakt je weerbaarder waardoor je je hooggevoeligheid meer als talent kunt zien. Marion geeft ook ruimte om je vragen te stellen. Zo is iedere workshop afgestemd op wat de groep nodig heeft. We zijn altijd met een kleine groep mensen in Almere of Dalfsen.
Hieronder kun je je opgeven voor de workshop via het aanmeldformulier. Heb je nog vragen, dan mag je ons gerust ook bellen op:

06 – 22512667

Aanmelden voor workshop Hooggevoeligheid

Informatie workshop Narcisme

Tijdens deze workshop bespreken we het ontstaan, de kenmerken en de verschillende vormen van narcisme. Uiteraard gaan we er ook op in wat dat voor jou, als slachtoffer betekent en wat je nodig hebt om los te komen.

Er is gelegenheid om te delen met gelijkgestemden en je persoonlijke vragen te stellen. Deelnemers geven aan dat de workshop hen inzichten en erkenning geeft en hen helpt een stap te zetten waardoor er meer ruimte en vrijheid in hun leven ontstaat.

Deze workshop vindt altijd plaats in kleine groepen in Almere of Dalfsen.

Hieronder kun je je opgeven voor de workshop via het aanmeldformulier. Heb je nog vragen dan mag je ons ook gerust even bellen op :

06- 22512667

Aanmelden voor workshop Narcisme