OVER ONS

Themareizen | Coaching | Trainingen

Durf Te Gaan

Durf Te Gaan is een onderneming van Marion Lutke & Antoinette Dijkstra. Wij hebben elkaar ontmoet, als docent en student, bij de opleiding seniorencoach.

Uit die ontmoeting is een mooie vriendschap ontstaan. Door onze urenlange gesprekken en het delen van dezelfde passie voor mensen is het verlangen sterk gaan groeien om samen Durf Te Gaan op te richten.

OverOns Marion

Marion Lutke

Marion Lutke is al jaren met hart en ziel coach, trainer en docent. In het bedrijfsleven is ze al jaren werkzaam geweest, onder andere als manager, coach en trainer.

Daarna heeft ze ruim twintig jaar lang als presentator en programmamaker bij de EO gewerkt, waar ze human interest programma’s maakte en verhalen van mensen over de hele wereld heeft vastgelegd.

Sinds 2012 heeft ze haar eigen goedlopende coachpraktijk en is ze docent bij diverse coachopleidingen. 

Daarnaast is ze ook auteur van het boek Durf Te Gaan leven met hooggevoeligheid als talent.

Antoinette Dijkstra

Antoinette Dijkstra is al ruim 25 jaar verpleegkundige. Zij is gespecialiseerd in hart en longen en heeft jaren gewerkt op de harttransplantatieafdeling op het UMC. Daarnaast heeft ze lang de zorg voor haar moeder op zich genomen.

In 2017 is zij afgestudeerd als seniorencoach en sinds die tijd zodanig werkzaam binnen een grote organisatie in Almere.

Zij is verantwoordelijk voor het zakelijke gedeelte van Durf Te Gaan en coacht wanneer het nodig is.

OverOns Antoinette