Ons Werk

Coaching

Als je coaching nodig hebt kun je daarvoor bij Marion terecht. Dat kan individueel, maar ook bijvoorbeeld als leden van een gezin of familie, als partners of vrienden.

Workshops & Trainingen

Wij organiseren workshops & trainingen over diverse onderwerpen en altijd voor vier personen. Het is ook mogelijk je met vier personen aan te melden en dan in overleg met ons een workshop of training te plannen.

Themareizen

Wij organiseren themareizen over diverse onderwerpen en altijd voor tien personen. We gaan dan van maandag tot en met vrijdag en blijven in Nederland op een mooie locatie, waar we alleen met onze groep zijn.

Slachtoffer/Overlever van narcisme

Welke relatie je ook hebt (gehad) met iemand met narcisme, het heeft op elk mens die dat overkomt een enorme impact. Of dat een liefdesrelatie, een familierelatie, een vriendschapsrelatie of een werkrelatie is (geweest).

Hooggevoeligheid

Vermoed jij dat je hooggevoelig bent? Dan kun je hier lezen wat dat inhoudt, jezelf testen en ontdekken of je meer een rustzoeker (High Sensitive Person) of juist een spanningszoeker (High Sensation Seeker) bent.