Boeken

Boeken bestellen

Hoe gaat het in zijn werk?

Je kunt de boeken van Marion ook bij ons bestellen.

1. Stuur ons een Whatsappje

Je kunt een boek bij ons bestellen door heel makkelijk een whatsappje te sturen naar +31 6 22 51 26 67

2. Betaalverzoek

Op het moment dat je een keuze gemaakt hebt uit een van de boeken en je hebt ons een Whatsappje gestuurd, sturen wij een betaalverzoek.

3. Persoonlijke opdracht

Wanneer je het betaalverzoek aan ons hebt betaald, schrijft Marion een persoonlijke opdracht in jouw boek!

4. Versturen

Wanneer alle stappen voltooid zijn wordt jouw boek opgestuurd door Durf Te Gaan! Het pakketje wordt dan automatisch bij je bezorgd.

Onze boeken

Durf Te Gaan!

Als je hooggevoelig bent, dan ben je gevoelig voor prikkels en beleef je de wereld intens. Hoe ga je goed om met die hooggevoeligheid?
Hoe kun je het zien als een talent inplaats van een last? Een boek vol persoonlijke ervaringen en praktische tips die je helpen in het gewone dagelijkse leven. De vragen bij elk hoofdstuk helpen je te ontdekken wat dat voor jou betekent. Leef als de persoon die je bent en zoals God je bedoeld heeft!

Loskomen uit de greep van narcisme

Wat is narcisme precies en wat betekent het om vast te zitten in de greep van iemand met narcisme?
Wat gebeurt er dan met je en welke gevolgen heeft dat voor je leven? Ook in dit boek vind je weer veel praktische vragen, bemoedigingen en tips. Loskomen is het eerste christelijke boek dat over dit moeilijke onderwerp is geschreven.

Van huis uit

Je begrijpt soms niet waarom je op een bepaalde manier reageert op situaties en mensen. Wat je in je leven wilt bereiken lijkt steeds maar niet te lukken. Herken je dit?
In dit boek ontdek je wat je uit je gezin van herkomst mee hebt gekregen meer invloed heeft op je leven als volwassene dan je denkt. Het is echter mogelijk om hier verandering in te brengen. Dit boek biedt veel praktische vragen, bemoedigingen en tips, Zodat het je echt verder helpt.