Algemene voorwaarden durftegaan.nl

Inschrijven via de website, e-mail of sociale media

Als je je aanmeldt voor een workshop ,training of themareis bij Durf te gaan, krijg je van ons een bevestiging per e-mail met de details van je aanmelding. We voegen daar ook je factuur bij. Je aanmelding is dan definitief.

We besteden voortdurend veel zorg en aandacht aan de samenstelling van onze Durf te gaan website. Het is echter altijd mogelijk dat de informatie die op deze site staat, onvolledig, onjuist en/of niet up-to-date is. Alle prijzen en informatie die je ziet op de website is daarom altijd onder voorbehoud. De prijs die op je factuur staat is de juiste prijs.

Telefonisch aanmelden

Je kunt je natuurlijk ook per telefoon inschrijven. Ook dan sturen wij je per e-mail bevestiging van je aanmelding met een bijgevoegde factuur.

Toepassing Algemene Voorwaarden

Of je inschrijft via internet of met je telefoon, in alle gevallen verbind je je aan de Algemene Voorwaarden op deze pagina’s en ben je verplicht tot betaling van het volledige tarief.


Aantal beschikbare plekken

Omdat we bij onze workshops, trainingen en tijdens onze themareizen bewust in kleine groepen werken zijn de beschikbare plaatsen beperkt. We adviseren wij je daarom zo snel mogelijk in te schrijven. Alle inschrijvingen worden in volgorde van binnenkomst behandeld.

Tarieven

Alle prijzen zijn terug te vinden op onze website. De tarieven bij Durf te gaan zijn inclusief 21% BTW voor particulieren en exclusief 21% BTW voor bedrijven.

Betalen

Bij Durf te gaan betaal je de factuur die we je toesturen . Wij vragen je het volledige bedrag van deze factuur binnen 14 dagen ,vanaf de factuurdatum, te betalen. Dit geldt voor de workshops, de trainingen en de themareizen.

Voor de themareizen geldt dat het totale bedrag uiterlijk 3 maanden voor vertrek moet zijn voldaan.

Niet op tijd betaald

Als je de factuur niet op tijd betaalt, krijg je twee weken na de vervaldatum een 1e herinnering. Als je een maand na de vervaldatum nog steeds niet hebt betaald, wordt een 2e herinnering verstuurd.  Daarna zijn wij helaas genoodzaakt  juridische stappen te ondernemen. Alle kosten van dit proces die door Durf te gaan worden gemaakt , zullen dan op de deelnemer worden verhaald.

Bij niet op tijd betaalde en/of niet correcte betaling mag Durf te doen de reservering annuleren, wat niet betekent dat je ontheven wordt van je betalingsverplichting.

Je gezondheid als deelnemer

Als deelnemer verklaar je dat je voor zover je weet in goede psychische en lichamelijke gezondheid verkeert. Je maakt melding van eventuele beperkingen.

Je bent hier als deelnemer altijd zelf verantwoordelijk voor.

Als er in je psychische en/of lichamelijke gezondheid iets verandert, zal je dit direct melden aan Antoinette van der Meij en/of Marion Lutke

Antoinette van der Meij en Marion Lutke van Durf te gaan zijn nooit verantwoordelijk voor welk lichamelijk, persoonlijk of psychisch letsel dan ook, dat ontstaat als gevolg van het deelnemen aan

workshops, trainingen of themareizen die worden aangeboden door www.durftegaan.nl

Afmelden

Als je je afmeldt voor een workshop of training geldt het volgende:

  – Als je 1 maand van tevoren afzegt, betaal je 75% van de factuur     

  – Als je 2 weken of korter van tevoren annuleert moet je het hele bedrag ( 100%) betalen

Als je een themareis annuleert tot drie maanden voor vertrek krijg je als deelnemer 50% van het bedrag teruggestort. Vanaf drie maanden is het volledige bedrag verschuldigd en krijg je geen geld terug.

Bij afmelding voor persoonlijke coaching geldt:

  -Minimaal 48 uur van tevoren, anders worden de volledige kosten in rekening gebracht

Als wij annuleren

Bij minder dan 4 deelnemers voor een workshop of training of door ziekte van één van ons of door overmacht, wordt er een andere datum gekozen.

Voor onze themareizen geldt dit ook. Daarvoor geldt wel een minimum van 6 deelnemers.

Vertrouwelijk

Alle informatie die je deelt tijdens een workshop, training of themareis en bij persoonlijke coaching bij Durf te gaan is strikt vertrouwelijk. Als we iets willen delen bijvoorbeeld voor de website of voor de (sociale) media zullen we je daar, als deelnemer ,expliciet toestemming voor vragen

We willen je erop attenderen dat Durf te gaan niet verantwoordelijk kan worden gehouden voor de andere deelnemers ineen workshop, training of tijdens een themareis.

Aansprakelijkheid

Als de workshops, trainingen van Durf te gaan worden gegeven op een niet eigen locatie is Durf te gaan niet verantwoordelijk voor schade, kwijtraken of diefstal van spullen van de deelnemers. Elke deelnemer is verantwoordelijk voor haar/zijn eigen spullen.

Dit geldt ook voor de locaties waar we verblijven tijdens onze themareizen.

Sluit Menu